Energie vergelijk je bij Consumind

Consumind is al 5 jaar lang het besparingsplatform voor meer dan 800.000 Nederlanders huishoudens. Per jaar helpen zij duizenden mensen besparen op maandelijkse vaste lasten van het huishoudboekje. Denk hierbij aan de energiekosten, verzekeringen, de hypotheek, kredieten en/of leningen en telecom. Per jaar kun je soms wel €1000,- hierop besparen! Energie is een makkelijk onderdeel om op te besparen. De kosten voor energie vergelijk je dan ook bij Consumind.

Besparen op je energiekosten

Wanneer je wilt gaan starten met het verlagen van je vaste lasten is besparen op je energiekosten de eerste, gemakkelijkste stap. Je kunt namelijk al binnen 5 minuten je energierekening verlagen. Dit doe je door middel van een overstap naar een andere energieleverancier om de tarieven voor gas en stroom te verlagen. Elke energieleverancier hanteert namelijk andere tarieven hiervoor, waardoor er grote prijsverschillen in contracten zijn. Je kunt hier achter komen via een energie vergelijk. Ook hanteren energieleveranciers andere tarieven voor nieuwe klanten dan voor bestaande klanten. Ben jij dus nog nooit overgestapt of heb je al meerdere contracten afgenomen bij een energieleverancier? Dan kan je door middel van een overstap je energietarieven flink verlagen.

Consumind helpt je bij een energie vergelijk

Maar hoe doe je dat nou eigenlijk, zo’n energie vergelijk maken? Heel simpel! Je voert je postcode, huisnummer en een recentelijk jaarverbruik van jouw woning in op de website. Daarna gaat de vergelijker voor jou aan de slag om alle aanbiedingen en contracten bij energieleveranciers op een rijtje te zetten. Je krijgt direct 3 van de meest gunstigste contracten te zien met het termijnbedrag en de totale jaarkosten die je zou kunnen gaan betalen. Mocht je gebruik willen maken van één van de contracten? Dan kun je direct via Consumind overstappen. Zij regelen alles voor je van A tot Z en zorgen dat je kunt besparen op je energierekening. Prettig geregeld!

Energie vergelijk je daarom via Consumind. Start vandaag nog en bespaar direct tot wel €300,- op je jaarlijkse energiekosten. Verlaag je tarieven en stap over. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt voor je gas en stroom.