NAME IT KINDERKLEDING

 

Soms als ik ga winkelen en een beetje rondslenter door de stad of ergens ga zitten en mensen bekijk die voorbij wandelen komt er vaak bij me op dat de manier waarop de ons kleden ook wel een uiting is van wie we zijn. Als je nog klein bent worden we natuurlijk door onze ouders gekleed wat inhoud dat we gekleed worden met wat vader of moeder leuk vinden. Ik kan me bijvoorbeeld nog goed herinneren dat mijn moeder me altijd meenam naar Ot en Sien en daar tientallen keren de kleedkamer in en uit moest totdat ze ergens tevreden mee was en waarvan zij dacht het goed bij me paste.

Vandaag zie ik veel ouders die ook de kinderen zelf erbij betrekken met wat ze leuk of niet leuk vinden wanneer het op kleding kopen aankomt. Ot en Sien is dus allang verleden tijd en Eline vindt de kinderkleding van Name it een veel leukere optie. Toen ze mij de site liet: amazingkids.nl zien waar deze kindercollectie te koop is was ik het dan ook helemaal met haar eens. Name it heeft fantastische outfits voor kinderen met een vlotte trendy style, maar dan komt opnieuw de vraag weer naar boven. Vinden mijn kinderen dat ook? Of wil ik ze plots kleden zoals ik vind dat het bij hun past of wat ik denk dat leuk is? Dan komen we weer opnieuw bij mijn moeder terug en kan ik niets anders doen dan dankbaar zijn, op dit moment leerde ik dat dit soort dingen automatisch gaan en we vaak als ouders ons er niet van bewust zijn dat kinderen het vaak niet eens zijn met wat we ze aantrekken, maar meer met wat we zelf leuk vinden.