Onze werkwijze

De fases zijn in vieren gedeeld. We starten met de oriƫntatiefase dan volgen de realisatiefase, de oplevering en de nazorg. Onderstaand zijn ze alle vier uitgewerkt:


De Oriƫntatiefase
In deze fase starten we met het samenstellen van het aanvalsplan en de offerte.
De aangevraagde offerte, waarin alle wensen zijn verwerkt zal binnen 24 uur worden verzonden. Deze offerte bevat het plan van aanpak wat in samenwerking met u is samengesteld. Het is een uitgebreid relaas over wat u wilt, wat u kunt verwachten en voor welke prijs. De besproken templates zullen samen met de offerte verzonden worden. Deze templates zijn uiteraard nog niet uitgewerkt, maar dienen als voorbeeld van wat u kunt verwachten. Het uiteindelijke design volgt na ondertekening van de offerte, deze wordt op basis van uw wensen op maat ingericht. AsWebdesign staat bekend om haar gemotiveerde designers die enkel op basis van maatwerk aan de slag willen.

 

De Realisatiefase
Mocht u het eens zijn met de offerte dan kunnen we gaan starten met het realiseren van het project. Om uw huidige website of webshop te laten draaien zal het project op een testlocatie gerealiseerd worden. Uw eigen website kan er dan live naast draaien. Vaak wordt, afhankelijk van uw wensen, de eerste In de meeste gevallen zal de eerste conceptversie binnen 4 weken opgeleverd. Tijdens het afronden van de conceptversie vragen wij uw feedback. Gedurende dit proces is het belangrijk om betrokken te zijn zodat we achteraf geen facturatie meer hoeven te doen voor het meerwerk. En het is daarnaast ook leuk om als eigenaar betrokken te zijn bij de bouw van uw eigen website of webshop.

De Oplevering
Zodra we alle puntjes op de i hebben gezet en de hele website of webshop volledig is doorgelicht en zorgvuldig is getest, zal het project langzamerhand worden afgerond. Het is altijd een spannend moment als de website of webshop uiteindelijk live gaat. Maar wel een memorabel moment dat vaak gevolgd wordt door een zee aan complimenten. Nu hebben uw klanten de mogelijkheid om van de website of de webshop gebruik van maken. Neem wel in ogenschouw dat de meeste gebruikers altijd even moeten wennen aan een nieuwe layout of checkout.
De Nazorg
De websites en webshops die we voor onze klanten maken zijn ook onze kindjes. We volgen nauwlettend de eerste fase en sturen bij waar nodig. Na een maand kunt u van deze onderhoudsdienst gebruik blijven maken tegen een kleine vergoeding per maand. Als we het project hebben afgerond en hebben opgeleverd ontvangt u van ons een gebruiksaanwijzing specifiek voor uw website of webshop, waarin stapsgewijs wordt uitgelegd hoe u de content van de website kan wijzigen. Uiteraard bieden we hierbij ondersteuning als dat nodig mocht zijn. We zijn enkel gebaat bij tevreden klanten en zullen u nooit laten zakken als u er niet uitkomt. Dus ook met een afgerond project bent u nog niet van ons af! Mocht u gebruik willen blijven maken van onze servicediensten dan kunt u daar meer over lezen op